[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”4442″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Cultura culinară ” font_container=”tag:h1|text_align:left|color:%23bd1e2c” google_fonts=”font_family:Merriweather%20Sans%3A300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C700%2C700italic%2C800%2C800italic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Astăzi, șofranul este folosit în diferite bucătării din întreaga lume. În Arabia Saudită este folosit în cafea, în Suedia oamenii coc pâine de șofran la sărbători speciale, iar în India este folosit în mâncăruri cu orez, bomboane și înghețată. În Italia, șofranul este folosit în risotto, iar în Spania pentru a colora orezul din Paella. [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]