Metode de plată pentru comanda de bulbi de șofran

Vă oferim mai multe opțiuni de plată pentru comenzile de bulbi de șofran. Puteți alege una dintre următoarele metode de plată:

 1. Transfer bancar către contul nostru bancar:
  • Beneficiar: Koot International
  • IBAN: NL82 INGB 0008 0725 33
  • BIC: INGBNL2A
  • Bancă: ING, Olanda

Puteți efectua transferul bancar utilizând aceste informații. Asigurați-vă că includeți numărul comenzii dvs. în descrierea plății. Vă rugăm să aveți în vedere că plățile prin transfer bancar pot necesita un timp de procesare mai lung și să vă asigurați că transferați suma corectă pentru a evita întârzierile.

 1. Plata cu cardul de credit prin intermediul serviciului Stripe:
  Acceptăm plăți cu cardul de credit prin intermediul serviciului securizat Stripe. Puteți introduce detaliile cardului dvs. în momentul plasării comenzii și plata va fi procesată în mod sigur.
Stripe payments
 1. Plata prin intermediul PayPal:
  Suntem parteneri cu PayPal, ceea ce vă permite să plătiți comanda dvs. de bulbi de șofran folosind contul PayPal. Alegeți această opțiune la finalizarea comenzii și veți fi redirecționat către platforma securizată PayPal pentru a finaliza plata.

Toate metodele de plată menționate sunt sigure și vă oferă flexibilitate în efectuarea plăților. Asigurați-vă că introduceți corect informațiile necesare pentru fiecare metodă de plată aleasă.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la opțiunile de plată sau dacă doriți mai multe informații, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Echipa noastră este aici pentru a vă oferi asistența necesară în procesul de plată a comenzii dvs. de bulbi de șofran.